Post by viepresafesto on Feb 11, 2022 12:19:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda palielināšanas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Man tas šķiet ļoti jautrs veids, kā ļaut paiet laikam, kamēr gaidu pusdienas. Man ļoti patīk, kad saņemu daudz uzlabojumu. Bet, runājot par enerģētiku, tas var būt glīts, ja jūs nevarat pārspēt pasauli pirmajā skrējienā, ja jums joprojām ir enerģija, jūs vai nu atgriezīsities šajā kārtā, maksājot 5 enerģijas ar pusi veselības un, iespējams, uzlabojumu. pēc jūsu izvēles vai vienkārši atsāciet palaišanu, un vienīgie izdevumi ir sākuma izmaksas
Bija lieliski, bet es novelku robežu neizlaižamām reklāmām pēc līmeņu pabeigšanas. Saprotams par papildu saturu vai pastiprinājumiem, bet par parasto saturu es nepiekrītu. Neatkarīgi no tā, es uzskatu, ka spēle ir 3/5. Spēle sākas ar 4, taču paiet tikai aptuveni stunda vai 2, līdz sākas sasmalcināšana un progresēšana palēninās līdz rāpošanai. Līmeņu palielināšana nesniedz gandrīz nekādu labumu (es domāju attiecībā uz pastāvīgiem līmeņiem ārpus spēles), un aprīkojums ir tāds pats.
Mr Autofire მძაფრსიუჟეტიანი avqh
Vienas zvaigznes pārskats atbalsta trūkuma dēļ. Spēle, iespējams, ir 4 zvaigznes. Es spēlēju, iespējams, apmēram 6 mēnešus. Tas ir nedaudz par daudz RNG, bet man tas joprojām patika. Ar jaunāko ielāpu es vairs nevarēju spēlēt. Lai gan es biju pilnībā atjaunināts, tas uzstāja, ka man ir jāatjaunina. Tāpēc es atkārtoti instalēju un februārī atiestatīju savu kontu uz progresu. 30 līmeņi, 4 pasaules, tik daudz varoņu lauskas, visas zaudētas. Google saka, ka man vajadzētu nospiest spēles atbalsta pogu, taču šādas pogas nav. Gg.
Šī spēle varētu būt labāka, ja ne nerfi par raksturu. Tuvplāna spēki, piemēram, berserks, liesmu metējs, kaujas šāviens, dumpinieku vairogs, visi sprādzieni, izņemot sprādzienbīstamo... atsperes, meteorisms, jetpack, meistars dodge? Miskaste... un nindzja ir forša, ja uz tevi nedodas simtiem šāviņu... Un kaujas mediķi, dziedini vairāk? Par ko vairāk? Es neredzu tam mērķi. Arī iegūt mazāk pieredzes katrā istabā, kamēr ienaidniekus kļūst grūtāk pārspēt... tam jābūt līdzsvarotam. Smags ienaidnieks, vairāk XP 😡
Spēlēt manu spēli bija jautri, taču viņiem ir jābūt vairāk valūtu, jūs varat iegādāties dažādas lietas, jo es nekad nevaru iegūt pietiekami daudz naudas, lai nopirktu lādi tikai tāpēc, ka ir grūti paaugstināt līmeni NFL Regional of Love dzimšanas ir kaut kāds veids lai ietaupītu naudu, jo to izmanto tikai konkrētai lietai, un tas būtu lielisks atjauninājums vai lieliska lieta, ko pievienot spēlei. citas spēles un kā tas ir, ja
Spēle ir jautra, bet es piešķiru tai 2 zvaigznītes, jo uzskatu, ka tās nepalielina spēli, ja vien netērējat naudu. Turklāt, lai gan es cenšos sasniegt 200 punktus augstāk nekā pirms ienaidniekiem, šķiet, ir nodarīts arvien mazāks kaitējums. Tas ir jums ir jāiztērē 100, lai iegūtu viņu prasmes. Kā ir jūsu 1. augstākā līmeņa priekšvakara pēdējās 30 minūtes, pēc tam — 18. vieta pasākuma beigas
Gandrīz neiespējami iegūt lādes un citas "premium" spēles iespējas tagad, jo dārgakmeņi tika izņemti no sezonas balvām.
Viņi pievienoja kaujas biļeti par USD 8 mēnesī. Tas ir traki. Kurš ar pilnu prātu gatavojas tērēt 100 USD gadā par šo vienu lietotni. Mans xbox tiešraides abonements ir uz pusi mazāks, un tam ir daudz spēļu. Kaujas caurlaidei vajadzētu maksāt kā 3 mēnesī, nevis 8. Mantkārīgi izstrādātāji.
Jautra spēle, tikai nomākta, ka kaut kā nevar saglabāt privilēģijas. Acīmredzot ne visas, taču, ja laika gaitā varētu iegādāties pastāvīgu bez naudas, tas noteikti būtu 5 zvaigznes.
Vai pirms pirmās pasaules tika veiktas reālas spēles pārbaudes? Es esmu trešajā pasaulē un man nav pietiekami daudz bojājumu, es nespēju izvairīties no pastāvīgā šāviņu viļņa, jo vairums ienaidnieku vienlaikus izšauj vairākus šāviņus un tas mani uzreiz iespiež stūrī, es nevaru piespiest savu raksturs, lai ilgi mērķētu uz bīstamiem ienaidniekiem, jo cūkas izskata ienaidnieki turpina izmantot agro. Nevar nenoticēt, ka tas viss ir tāpēc, lai agresīvi vilinātu spēlētājus pirkt uzlabojumus par savu naudu. Nav fans....
tai ir potenciāls būt patiesi jautram roguelike, taču tas nepadara jūs pietiekami stipru, lai konkurētu ar ienaidniekiem jau otrajā līmenī, liekot jums izņemt veco kredītkarti, lai iegādātos ceļu, lai padarītu savus varoņus spēcīgākus.
Labi
Šī spēle ir pilnībā jāmaksā, lai uzvarētu. Tā varētu būt tik lieliska spēle, ja jūs varētu spēlēt bez maksas. Izstrādātāji nepieņem ieteikumus. Tie ir saistīti ar naudu, un ir skumji redzēt spēli, kurai ir tik liels potenciāls. Smieklīgi ir maksāt 8 USD KATRU MĒNESI par kaujas caurlaidi. Es vēlos, lai tas būtu vienreizējs pirkums. Man bija 4 zvaigžņu pārskats, taču es to noņēmu kopš 1. februāra atjauninājuma. Ja tas tiks labots, es mainīšu savu atsauksmi.
Man patīk šī spēle. Mana vienīgā problēma ir, ka slīpēšana, lai netiktu panākts progress, ir saniknojošs. Es esmu tikai trešajā pasaulē un jūtos kā pret masīvu sienu. Diez vai man kaut kas progresē. World 2 dod ļoti maz pieredzes, priekšmetu vai naudas. Pasaules 3 pārāk grūti pārspēt ar pašreizējo slodzi. Es uzvarēju 1. un 2. pasaules čempionātu aptuveni 20 spēlēs. Līdz šim esmu viegli ievietojis 40 uz 3 un nejūtos tuvāk, lai to pārspētu. Šī redzamā progresa siena nerada man vēlmi tērēt naudu, bet gan atinstalēt.
Mr Autofire მძაფრსიუჟეტიანი avqh
Spēle ir jautra, taču iemesls, kāpēc tā saņem 3 zvaigznes, ir reklāmas, kas nejauši tiek parādītas pēc telpas iztīrīšanas. Tāpat ir maz iespēju atdzīvināt ar sludinājumu, ja misijas laikā nomirsti. Mana vienīgā kritika būtu tāda, ka dārgakmeņi ir patiešām dārgi, ņemot vērā naudas summu, kas būtu nepieciešama to iegādei un cik daudz atdzīvināšanas/preces jūs saņemat par savu naudu.
Super jautri. Ideāls līdzsvars izaicinājumos, izklaidē, mērķos, atlīdzībās, līmeņošanā, lielāka spēka iegūšanai uz visiem laikiem un īstermiņā, kā arī lieliskas iespējas statistikas palielināšanai vai īpašiem uzlabojumiem un jaudām. Tas ir lieliski, kā tas ir, un joprojām ir potenciāls. Un jums nav jāiegādājas, lai justos kā izcils. Man ļoti patīk arī vienkāršotās, lietotājam draudzīgās vadības ierīces, kuras var pārvaldīt jebkurā vecumā. Mīlu to.
Kopumā tā ir diezgan pieklājīga spēle, bet man bija dažas problēmas ar to, cik grūti var būt pierast pie izvēlnes izkārtojuma, bet varbūt tas ir tikai es, turklāt šī ir ļoti līdzīga archero, bet idk witch tika izveidota vispirms, tāpēc es nemācēšu jebkādas pretenzijas/ziņojumi par plaģiātu
Šis atjauninājums (1. februāris) ir vienkārši smieklīgs. Pamanīja milzīgu atšķirību. Mans "varonis" kļuva lēnāks un vājāks, un jūsu AI ir vismaz 3 reizes ātrāks un bruņotāks. Kāpēc jūs, cilvēki, nevēlaties atjaunināt šīs spēles otrādi? Un šie "LIELIE" pastiprinājumi gandrīz nemaz neredz atšķirību. Pirms atjaunināšanas "hard" līmenis bija tik tikko izbraucams, un tagad šis "hard" līmenis ir kļuvis tuvu "murga" līmenim.
Reklāma starp istabām, mikrotransakciju uznirstošais surogātpasts un smieklīga enerģijas sistēma? Izlaidiet šo.
Mr Autofire Akční cqg
Tas ir nedaudz pārāk maksāts, lai uzvarētu. Es piecēlos līdz priekšpēdējam pirms torņa, bet bojājumi samazinās pārāk daudz, un kļūst nejauki, mēģinot tikt pie priekšniekiem. Priekšnieki līdz šim ir jautri. Daudz kas izskatās smieklīgi, taču ir jautri atrast modeli, taču minionu līmeņi ir vienkārši šausmīgi, jo dažiem ir nepieciešams pārāk liels uguns spēks, lai atbrīvotos no nārstojošajiem minioniem. Tas ir jauks skatījums uz žanru, pat ja māksla šķiet mazāk pārdomāta, bet galvenais mehānika ir viss, ko tas sniedz.
Tā bija lieliska spēle, bet tagad kopš pēdējās atjaunināšanas ir kļūdas. Lapas atpakaļbultiņa ir pazudusi no ekrāna, un ikreiz, kad pabeidzu torņa turnīru un nospiežu nākamo, spēle sasalst, un man ir jāsāk spēle. Un tas man notiek katru reizi
Rigged caah greifers varētu būt jautri, bet burtiski vienkārši iztērēti daudz par to, kas ir tikai tikko iegūt kaut ko, pateicoties tam, kā tas vēlas izmantot skaitļus, lai melotu.. bija cerība, bet smagi vīlušies, kā tas tiek pārvaldīts. Varētu būt ļoti jautra, laba spēle, par kuru jūs varētu maksāt, lai spēlētu vairāk vai uzlabotu ātrāk, bet viņi vienkārši vēlas, lai nauda būtu iztērējusi vairāk nekā 20 dolārus, lai justos tā, it kā es būtu izdarījis pirmo pirkuma 2 dolāru piedāvājumu p2w spēlē... Par kaunu. ...
Tā ir ļoti jautra spēle... iedodiet 5 zvaigznes vienā mirklī, ja ne par vienu lietu... KĀPĒC JŪS IEROBEŽOJAT, CIK MĒS VARAM SPĒLĒT AR REKLĀMU IEROBEŽOJUMIEM... Es saprotu, ka vēlaties, lai cilvēki pērk jūsu dārgakmeņus, tāpēc mēs nopirks spēles laiku... nepareizs veids, kā rīkoties DEVS. Pārdodiet savus dārgakmeņus, bet izveidojiet veikalu, kur mēs varam iegādāties aprīkojumu un dažāda izskata tēlus, kā arī uzlabot materiālus. Manas spēles ierobežošana ir smieklīga. JŪS VĒLATIES, lai cilvēki spēlētu pēc iespējas vairāk bez maksas. Maksa par spēlēšanu atgrūdīs spēlētājus. P.S. Archero SUX
Man patīk spēle, es tikai domāju, ka vajadzētu būt bezgalīgam režīmam, lai jūs saglabātu savus jauninājumus un pēc tam turpinātu līdz nāvei. Kad esat sasniedzis pietiekami augstu, jūs paceļaties un saglabājat vienu vai divus pastāvīgus uzlabojumus. Tad es noteikti teiktu, ka vismaz 4 zvaigznes. Lieliska koncepcija, tikai nepietiek spēles laika jūsu 5 enerģijai, jo jūs saņemat tikai 20.
Turpināšanas izmaksas ir pārāk augstas. Dārgakmeņi nav tik izplatīti, un tērēt 150, lai turpinātu progresu, ir nedaudz straujš. Labāk noskatītos garu reklāmu vai iztērētu apmēram 30 dārgakmeņus. Tāpat būtu forši ikdienas darbi, kas sniedz atlīdzību.
šī spēle ir diezgan jautra, kursorsvira kļūst diezgan kaitinoša. jums, puiši, vajadzētu nokļūt tur, kur mēs varam nedaudz vairāk pielāgot savas vadības ierīces. rediģēt: arī jūsu nodarītie bojājumi šķiet neprecīzi, jo es izmantoju lvl retu lāzera šauteni, kas parasti nogalina ienaidniekus ar diviem šāvieniem, un spēlē es to sasniedzu trīskāršā stobrā un ar palielinātiem bojājumiem un kritiskiem, tomēr ir nepieciešams vairāk šāvienu, lai nogalinātu. tie paši ienaidnieki, kurus es nogalināju ar diviem šāvieniem pirms jaunināšanas?
Citas zemas zvaigznes atsauksmes ir pareizas. Spēle ir jautra, taču tā ir neprātīgi mantkārīga un grūta. Grūtības padara enerģijas taimeri satraucošu un reklāmas liekas un kaitinošas, kad par tik maz maksājat tik daudz.
Es ienīstu spēles, kas ir satriecošas, bet neļauj progresēt! Šī ir viena no tām spēlēm. Atkārtoti un atkal un atkal darīt vienu un to pašu posmu ir tik prātu sastindzis
Tā ir izklaidējoša spēle, taču tai ir jāievieš vairāku spēlētāju spēle! Varētu būt tik jautri spēlēties ar manu gf. Un jā, tam ir tāda pati arquero koncepcija, bet tas man atgādina veco 2D arkādes spēli, kas bija vairāku spēlētāju spēle. Un es atklāju kļūdu... Ja tu skaties reklāmu (reklāmu) līdz beigām, kamēr tu spēlē, ienaidnieki tev uzbruks, kamēr tu skaties reklāmu, un tu būsi miris, nezinot, kas noticis. Tāpēc, līdz viņi to novērsīs, mēģiniet izlaist reklāmas, tiklīdz tās jums to atļauj
Ļoti patīkama un ļoti aizraujoša AutoFiring platformas spēle, prasīja kādu laiku, lai pierastu pie spēles, bet, kad es to izdarīju, es nevaru beigt to spēlēt. Gandrīz katru dienu es spēlēju šo spēli vismaz dažas stundas vai ilgāk. Es ļoti iesaku šo spēli ikvienam, kam ir garlaicīgi tradicionālā Mobil spēle 👍🏻
Mīli šo spēli. Tomēr kļūdu ziņojums. Pēc ieiešanas jebkurā ekrānā, piemēram, armijā. Atgriešanas poga šobrīd neeksistē. Labi, ka ieguvu Android, jo iPhone nav noklusējuma atgriešanas pogas.
Tāpēc es nokļuvu 2. pasaulē un biju pārsteigts, ka 1. pasaulei bija ļoti maiga mācīšanās līkne, kas ļāva man iemācīties tikt galā ar ienaidniekiem, bet ne pārāk stimulēja mani. World 2 map 2 ir f*** fest, ja jūs pat izdzīvojat, esat zaudējis pusi savas veselības, un tikai viena vai divas priekšrocības būs noderīgas, lai ātrāk atbrīvotu šo telpu. Nāves sprādziens un ķēdes šāviens nedrīkst būt vienīgās divas priekšrocības, kas jums ir pieejamas no 50, lai tiktu galā ar vienu istabu, kas vēlāk var nebūt noderīga.
Tā ir jautra koncepcija, bet daži no priekšniekiem ir pārāk grūti, es teikšu tikai to, ka tas ir negodīgi
Vēl viena potenciāli laba spēle, ko sabojājusi alkatība. Lietojumprogrammu pirkumos nogalina tādas spēles kā šīs. Ja jūs nemaksājat, jūs varat arī atinstalēt un atrast kaut ko citu, jo viņi apzināti padara to neiespējamu. Pat viņu 4,3 zvaigznes ir meli.
Spēle ir jautra, taču valūtas iegūšanas kurss ir ļoti lēns. Tādēļ, lai kaut ko paaugstinātu, ir nepieciešams uz visiem laikiem, un viens līmenis rada ļoti nelielu atšķirību. Tas arī maksā 150 dārgakmeņus, lai atdzīvinātu, un atkal jūs saņemat valūtu ļoti reti. Jums ir nepietiekamas iespējas visos līmeņos, un, lai iegūtu iespēju, jums ir jānoskatās 3–4 reklāmas katrā līmenī. Jo vairāk jūs paaugstināsit līmeni, jo vairāk jūs saņemat bezjēdzīgus paaugstinājumus, kas padara vēl grūtāk iegūt labākos vienā skrējienā.
Spēle ir laba, vadība ir laba, bet man nepatīk, ka jūs sākat atgriezties pie 1 katrā spēlē, zaudējot visus jauninājumus. Turklāt tas ne tikai restartējas no nulles, bet arī izmantojat jaudu, lai spēlētu līmenī ar uzlādi laika gaitā. Tas ir labi, bet ne tas, ka mēs restartējam katru spēli. Es domāju, ka tas ilgs visas 20 minūtes un pēc tam tiks darīts
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulatie aau
Sāk justies kā samaksa par uzvaru spēlē. Un tas joprojām nepalīdz. Kopš viņi to sāka, es neesmu redzējis nevienu apģērba kritumu. Tāpat nesaņemiet pilienus, kas nepieciešami, lai iegūtu jaunināšanas zvaigznes. Kad par to sazinos ar FB administratoriem, viņi mani vienkārši ignorē.
Es tikko mainīju no 5 zvaigznēm uz 1 zvaigzni. Ikviens būtu iestrēdzis piektajā pasaulē, ja par to nesamaksātu. Nevar turpināt progresu kopš dažiem mēnešiem, neskatoties uz to, ka esat spēlējis visus notikumus un ieguvis maksimālu bezmaksas kaujas caurlaides balvu. Progresēšanas ātrums ir ļoti lēns. Tas prasīs vairāk nekā visu mūžu, lai būtu iespēja progresēt līdz galam.
Vilšanos rada iknedēļas turnīri, kuros piedalās tikai tie spēlētāji, kuri ir iztērējuši naudu vai spēlējuši noteiktu laiku. Šķiet, ka tā ir slikti pārdomāta koncepcija, kas ļoti maz rūpējas par spēlētājiem, kuri nevar tērēt naudu spēlei.
Daži uzlabojumi, ko es vēlētos redzēt, ir faktiskās statistikas uzlabošanas priekšrocības, kas norāda, cik lielā mērā statistika tiks ietekmēta. "Big Attack Up" vietā tas varētu norādīt faktiskos skaitļus, līdz kuriem palielināsies, vai procentuālo pieaugumu (Atk up 250 vai 20%), kā arī iespēju uzlabot pašas Perks. Tāpat kā aprīkojuma apvienošana/jaunināšana, jūs varētu palielināt Perk, lai palielinātu tā palielinājumu no 250 līdz 300 un tā tālāk. Palīdz arī padarīt dažas vājākas privilēģijas noderīgākas, ja tās tiek jauninātas.
Reklāmas kļūst sliktākas. Iepriekš reklāmas bija pietiekami labas. Iegūstiet dažus jauninājumus skriešanas laikā, skatieties reklāmu vai pat spēlējiet tās laikā. Pietiekami pieņemami, jo tā ir laba spēle. Tagad šķiet, ka lietotnes pievieno reklāmu saīsināšanu, pēc tam pievieno divdesmit sekunžu taimeri, lai skatītos reklāmas nosaukuma ekrānā, cerot, ka noklikšķināsit uz tās. Diezgan garlaicīgi, un dažas reklāmas neļauj jums mijiedarboties, lai gan ekrānā ir norādīts, ka tas jādara. Jūs noklikšķināt, lai mijiedarbotos, bet tā vietā tas vienkārši tiek atvērts lietotņu veikalā.
Man patīk šī spēle, taču tā noteikti ir paredzēta tur, kur jums ir nepieciešams tērēt naudu vai arī jūs nekur neejat.
Atšķirībā no vairuma mobilo spēļu jautri un patiesībā uz prasmēm balstīti. Atlīdzības cilpa ir ļoti apmierinoša, nav jātērē nauda, vismaz man vēl ne.