Post by viepresafesto on Feb 11, 2022 11:45:33 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Drive Ahead! Sports 2022 version ▞▞▞
Drive Ahead! Sports Sport hthx
Bu oyun ən köhnədir, mənə oynamağa icazə vermir, amma kiçik qardaşımın oynamasına icazə verir... Nəticə olaraq bu oyun pisdir.
Heyrətamizdir, lakin qrafika yenilənməlidir
bu, layiqli oyundu, özümü nəyisə əldən verdiyimi hiss edirəm.... oynaya biləcəyim yeganə şey futboldur və bilirəm ki, oyunda başqa idman növləri də var idi.
Bu axmaqdır və əgər bir futbol topu dumdursa, niyə bu qədər top var?
Bu, əslində bir növ zəhmlidir, yalan danışmıram, yarış meydançası mənə Mario Kartı xatırladır, bu, çox heyrətamizdir, mən bu oyunu 7 yaşım olanda sevirəm və mən onu çox sevirdim, qarşıdakı adi Drive-ı çox sevirəm, əslində çox gözəl idi ! 😃😃😃
Drive Ahead! Sports Sport onl
Tərtibatçılar özlərindən utanmalıdırlar. Drive ahead soccer 3 və ya 4 il əvvəl belə gözəl oyun idi. O vaxt əsas oyuna daxil edilmişdir. Bütün bunları axmaq taymerlər və gülünc maaş divarları ilə məhv etdilər. 40 enerji üçün $2,79 CAD? MƏZƏLƏNİRSƏN? Bu, mənə bu axmaq oyunun 3 sürətli matçını oynamağa belə imkan vermir. Tamamilə gülünc biabırçılıq o qədər baha başa gəlir. Heç kimin 3 dollara daha cüzi 2 "pyes" almasına imkan yoxdur. Gülməli.
Ela
Mən bu oyunu bu gün yenidən yüklədim və anladım ki, əgər kor olsam, menyu ekranı dəyişdirilib idk, amma futboldan başqa digər idman növlərini tapa bilmirəm və bu, onları yenicə çıxarmış ola biləcəyini gücləndirir, amma əmin deyiləm
tamam
Düşünürəm ki, bu, yaxşı oyundur, lakin o, açıq-aydın oğlanlara üstünlük verir və qalib gəlməyi demək olar ki, qeyri-mümkün edir.
darıxdırıcı
Cube Rush Adventure Pelihalli tow
Yaxşı, mən bunu oynayıram və əyləncəlidir, lakin təsvirdən tamamilə fərqlidir. Mənim edə biləcəyim yeganə şey 5 matçda qalib gələrək bu turnirlərdə qalib gəlməyə davam etməkdir. Digər idman növlərini, səviyyələri və bütün bu əyləncəli materialları haradan əldə edirsiniz? Kimsə mənə burada kömək edə bilər.
Bu oyun yaxşıdır
Çox reklam və çox geriləmə yolu hamar oyunu sevən bir insandır, bu sizin üçün oyun deyil
əyləncəli oyun amma problem ondadır ki, oyun səhv salır, 3 saniyə ərzində oyunu dayandırır və davam edir. Mən bunu düzəltmək üçün hər şeyi sınamışam
Basketbol futbol golf yarışı və xokkeydən başqa heç bir idman növü yoxdur, sadəcə futboldur
Siz hətta oyunu oynamaq üçün enerji ödəməlisiniz və bunu 1 dəfə düzəltmək üçün oynamaq üçün 15 dəqiqə gözləməlisiniz. Dəhşətli fizika
Drive Ahead! Sports Sports pzvk
Prosta poooooxxxxxx👍
Drive Ahead! Sports விளையாட்டு nwwd
Kaş ki, futbol turnirində daha çox dözümlü ola bilsək
Qrafika çox yaxşıdır, amma məsələ ondadır ki, çoxlu reklam var
İdarəetmə çaşdırıcıdır və oyun məni həqiqətən yaxşı oyunçulara qarşı qoyur.
Əla oyundur men bu oyunu 1 ildir oynuyuram butun masinlari almisam super 👍👍👍
bu oyun əyləncəlidir, lakin daha çox şey əlavə etmək lazımdır
Mən 4 verərdim, amma niyə bütün bu vaxt məhdudiyyətini və niyə kimi şeyləri qoymalısan
Yalnız mövsümləri oynaya bildiyiniz zaman yeniləmədən əvvəl daha yaxşı idi. Mənim kiçik qardaşım həqiqətən yerli 2p və s. yarış, xokkey kimi normal rejimə qayıtmaq istəyir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
başqa yerlər haradadır.
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır, çünki siz müxtəlif idman növləri ilə məşğul olursunuz. Bu sizə əla oyun təcrübəsi verir
Bu oyun, uf. Heç bir xidmətim olmadıqda belə, çoxlu təsadüfi gecikmə sıçrayışları var. Həmçinin mənə zəhlətökən pop-uplar verir. Nəhayət, oyun sizi vidalayır və xüsusilə yüksək sürətli yolda və mina sahəsində ədalətsiz üstünlüklərə qarşı qoyur.
Yuklyecem indi gorum Necedi
Qısa müddət üçün yaxşıdır.
İnsanlar bu oyunun dəhşətli olduğunu ancaq reklamlara görə və uduzduqlarına görə deyirlər. Reklamlar ona görə işləyir ki, onlar təkmilləşdirmək və daha yaxşı oyunlar etmək üçün pul qazansınlar. Reklamdan yaxşı çıxsanız, mükafatınızı ala bilməyəcəksiniz. Bu sadədir. Yaxşı itirmisinizsə, yenidən cəhd edin. Qəzəblənməyin, çünki itirdiniz. Oyun əsəbi deyil. Ustalar həmişə usta kimi başlamayıblar. Aydındır ki, birinci sürət həmişə sürətə malik deyil, əlbəttə ki, birincisidir. Drive Ahead zəhmli oyundur. Bu oyun möhtəşəmdir. Həqiqətən Tövsiyə olunur 🤗❤️💯👍👍!
Uşaqlarımız oynayan zaman oyun proqramı qəzaya uğrayır....
nailiyyətlər niyə işləmir? həm də niyə belə görünür ki, missiyalar üçün iddia etmək üçün üç bilet var, amma onlar kliklədiyim yerdə uçmurlar
Əyləncəli idi. idi. Amma indi ancaq futbol oynaya bilirsən? O, çox tez təkrarlanır, əvvəlki vəziyyətinə qayıdır və həmçinin "digər rejimlər" deyir, ancaq edə biləcəyiniz tək şey məşq etmək və ya dostunuzla 1v1 oynamaqdır.
Bu, sadəcə olaraq, 1-ci oyunda bunu saxlaya biləcəyiniz bir oyundur
Əla oyundur, oyunu oynayarkən əyləndim
Həqiqətən əla oyundur və mənə verilən tapşırıqları çox bəyənirəm 👌👍😘😉😊😃😀😁
Bu oyunun əyləncəli olacağını düşündüm, amma yox. Oyun normal insanlarla yalnız botlarla oynamağınıza icazə vermir. Botlardan danışarkən ONLARIN QƏDƏR GÜCLƏTİ. Bunu düzəltsələr, bu oyun əyləncəli olardı