Post by viepresafesto on Feb 11, 2022 12:10:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené body ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Super hra len nerozumiem, prečo sa tu platí hádankami
War Robots Multiplayer Battles ایکشن avw
Ja som dostal 2 ancile a nemám ho v shope ani v inventári
Dobrý
Práve som bol podvedený o 10 dolárov. Mal som 17 dolárov na účte Google Play, kúpil som si špeciálnu ponuku Behemoth za 10 dolárov a peniaze mi zobrali bez toho, aby sa previedol robot alebo Fluxy, ktoré s nimi prišli. Je zvláštne, že táto dohoda sa nezobrazila v mojej histórii platieb, ale som si celkom istý, že 17 – 0 nie je 4, čo je momentálne množstvo, ktoré mi zostáva. Niečo sa deje.
Super hra ✌✌
Táto hra je naozaj skvelá, ale bez peňazí nie je pokrok. Myslím mesiace skutočného drvenia za tie najmenšie odmeny. A „hodnota“, ktorú vývojári pripisujú svojej hre, je neprimeraná. Strávil som na to takmer päťdesiat a nie je to žiadna výhoda. Ak máte prístup k neobmedzeným peniazom, bude to pre vás skvelá hra. Ale som na mizine
Z majstrovskej ligy je nehrateľná ... vo väčšine svojich hier dostanete iba lacnú cenu za šampiónov. Nemôžete hrať proti posilneným šampiónom
Zábavná hra, ale niekedy je oveľa lepšia súťaž, kde človek nemá šancu. Stále to nie je príliš často. Skvelá hra je môj názor. Mnoho rôznych typov robotov. Každý môže mať svoju úlohu. Nájsť túto rolu a potom ju dobre obsadiť je obrovská časť zábavy
Jedinečné v každom smere. Hra má veľa robotov, s ktorými môžete bojovať s ostatnými ľuďmi online. Túto hru hrám od júna 2017. Všetky aktualizácie sa mi páčia.
Chcel by som to opísať ako najlepšiu aplikáciu na prehrávanie reklám na tejto platforme, ktorú jednoducho nedokážem. Pretože aj keď vám KAŽDÉ JEDNO MENU dáva možnosť sledovať reklamy, niekedy si musíte zahrať túto mini hru na boj s robotmi, aby ste mali prístup k viacerým reklamám; a keď sú reklamy dlhé iba 30 sekúnd a nemožno ich preskočiť, nemôžete ich umiestniť za stenu PLAYwall. Kým neodstránia zábavnú a zaujímavú minihru na boj s robotmi, nemôžem dať tejto aplikácii na prezeranie reklám viac ako dve hviezdičky.
Najhorsia vec.... len o peniazoch... NESTAHOVAT!!!
Dal by som 0 hviezdičiek, pretože teraz hrám na úroveň 30. Takže ma aktualizovali a teraz nemôžem hrať vôbec, nehovoriac o tom, že odmietli 2 debetné karty, na ktorých je určite hotovosť!! SMUTNÝ PIXONIC POKUSTE VYRIEŠIŤ TIETO PROBLÉMY, PROSÍM
Baví ma tá hra, mám rád všetky rôzne mechanizmy a zbrane. Je to naozaj zábavná a nepretržitá akcia, ako pri každej online hre pár dolárov pomáha napredovať, no tie najlepšie zbrane sa nedajú kúpiť za zlato v obchode, rovnako ako niektorí z najlepších robotov. Ako pri každej hre to pomáha za pár peňazí a myslím si, že by sa malo riešiť získavanie rovnakej odmeny znova a znova v po sebe idúcich „superhrudniach“. (Pokiaľ nedôjde k poklesu cien niekde v predstihu?)
Žiadne peniaze žiadna zábava. Po 3.2 patchi nemáte šancu proti dash botom a inkvizítorom s botmi si môžete kúpiť strieborné, zlaté alebo dielenské body. Si úplne prekonaný. Jeden robot stojí 300 $. Žiadne peniaze, žiadna zábava...
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Puzzel exl
Urobil by som to päťhviezdičkový, ale získať viac ako 4 roboty je drahé a ťažko sa o to dá ísť. Tiež som tu mal pred chvíľou uloženie a keď som to išiel hrať znova, bolo to preč. Keby som poznal spôsob, ako získať ten spor späť, pokúsil by som sa ho získať. Okrem toho verím, že by to mohlo byť 5 hviezdičiek.
pojebte sa do riti stakou hrou
Kokotina ten novy update nejde stahnut vimazal som si asi 4G miesta a ani hovno aj ked ten stupidny update ma len 630MB nedoporucujem vsedko je tam za peniaze mal som stary mobil na ktorom som tu blbu hru hral normalne a nez by som sa dostal tam kde som teraz ked som si to kupil trvalo by to asi rok.
Milujem túto hru. Áno, ZA VÝHRU PLATÍM. Začína to však padať, nedostávam to, za čo som zaplatil, kým sa to zrúti a hľadanie zhody trvá niekoľko minút. Dúfam, že vyriešite problémy skôr, ako moji priatelia začnú odchádzať....
fajn hra až na heknutych čurakov, ktorý je priam nezničiteľný alebo zmiznú, keď im niekto dá na prdel a zrazu sa zistí niekde ide potom boj nemá ani zmysel hrať ďalej ! ...preto iba 3 hviezdy
po poslednej aktualizácii niekedy zamrzne pri načítavaní hry,,xiaomi pocophone F1
War Robots Multiplayer Battles Darbības spēles hvc
Zábavná hra. Rozhodne platí za výhodu, ale nie za výhru. Naozaj by som si prial, aby sme mali možnosť pohľadu prvej osoby, ktorý je v traileri, ktorý je očividne nepravdivý.
Toto je mimoriadne úžasná hra. Jediná vec, ktorá sa mi na tejto hre nepáči, je dohadzovanie a fyzika v nej. Bol by som zaradený do hry, kde sú ľudia sakra silnejší ako ja. Ak zomriete, váš robot sa tiež nezrúti ako 60-tonový kovový stroj na zabíjanie, namiesto toho spadnete ako ragdoll. Okrem toho je táto hra úžasná, táto hra je moje detstvo! Bez ohľadu na to, ako zaplatím za výhru, stále to milujem!
Naozaj dobrá aplikácia, návyková hra. Existujú niektoré aspekty hry, ktoré neznášam, ale keďže je o niečo realistickejšia ako Mech Arena, dostane sa do pasu s upgradmi, ktoré sa neaktualizujú okamžite. Aj keď vylepšenia zbraní titánov a titánov sú okamžité, prečo by nemohli byť vylepšenia bežných robotov a zbraní tiež okamžité. Nemá zmysel robiť to pre jednu triedu robotov, ale nerobiť to pre menšiu triedu robotov.
Keď som si ju chcel nechať tak to po mne hneď si to updeit ale mne tam napísal iba hrať.NEODPÚČAM
Hrám viac ako 6 rokov. Skvelá hra, ku ktorej sa môžem vždy vrátiť bez ohľadu na čas. Kiežby to bolo toľko o platení teraz dní
Páči sa mi hra, ktorú som hral roky, jediným problémom je, že nemôžem získať veľa PT bodov na upgrade môjho titána. Chcel by som tiež spomenúť, že keď sa dostanete na úroveň 27, bude ťažšie poraziť robotov, každý má lepšie veci ako vy a je to dosť intenzívne.
Ok, má NÁDHERNÚ GRAFIKA a nie je to len tak, ale chvíľu to trvá, kým sa to spraví, takže to nie je len rýchle sťahovanie a rýchle vymazanie Obrázky tiež nie sú falošné a ak to vidíte a zdá sa vám to voči tejto hre skeptické, doslova vás sledujte 5-hviezdičkové videá bráni jedinej skutočnosti, že zameriavací systém potrebuje prácu
Dobrá hra. Postupom času sa hra tak vyšperkovala, že roboti sú už úplne mimo pôvodnej taktiky. A zlepšili sme grafiku, že na moje telefónne je to úplne na hovno. Do starou grafikou v pohode. Hral som to asi 5 rokov? Už nie. Ďakujem. Škoda. Keby vyšla retro verzia, kedy boli iba starí roboti, bez všetkých vymožeností, a stará pôvodná grafika, hral by som znovu.
Celkovo zábavná hra, ale rovnaká sťažnosť ako väčšina ľudí: veľa premožených robotov, ktorých nemôžete poraziť, pokiaľ nebudete platiť za neustále aktualizácie.
Trochu nevyvážené tímy..
Hra je zábava dokedy nehráte proti pay to win hráčom
Hovoríte, že táto hra je pre 10+. čo deti vo veku 10 až 15 rokov, ktoré nemajú peniaze na nákup vašich zbraní a haraburdia na súťaženie! Veľké palice vždy lovia hlavy malých chlapcov, aby ich mohli ľahko zabiť a napchať si ich do vreciek. vložte veľké palice do vlastnej ligy, ak nastrieľajú viac ako milión bodov, .. dáva malým chlapcom súťaž na tamojšej úrovni bez zasahovania veľkých palíc. Túžite získať to, čo môžete zadarmo. všetko je príliš drahé, dokonca aj veci zadarmo, na ktoré musíte večne čakať!